Oglasila se na društvenim mrežama: Zbog narušenog zdravlja Coleen Rooney preskočila porodični odmor

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Coleen Rooney već neko vrijeme nije željela davati nikakve izjave, nakon što je njena prijateljica Rebekah Vardy novinarima davale lažne informacije o njenom privatnom životu. No, sada je odlučila prekinuti šutnja. Vratila se na društvenim mrežama i objasnila kako je bila prisiljena preskočiti porodični odmor na Barbadosu nakon što joj je zdravlje narušeno. Ipak, Wayne je uživao trojicom sinova, kao i njenim roditeljima, dok se ona sa najmlađim sinom bila u Velikoj Britaniji. 

Coleen  je na Twitteru objavila simpatičnu fotografiju svoje bebe u jesnjem lišću. 

– Divno jutro na svježen zraku s Cassom. Planirali smo da budemo s ostatkom naše porodice na na Barbadosu, ali  nažalost, loše sam se zarazila prije odlaska. Za sada se ne mogu pridružiti njima iako se osjećam bolje. – rekla je u poruci.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti