Dekodirajte signale koje vam šalje

Piše: Redakcija

Nije jednostavno pronaći odgovarajućeg partnera, a možda vam se već dogodilo da ste odbili potencijalnog partnera tako što ste pogrešno protumačili signale koje vam šalje.

Donosimo vam 3 znaka koja možete tumačiti na pozitivan način:

Često se druži sa svojim prijateljima bez vas
Ovo može biti loš znak jedino ako vas s vremena na vrijeme ne zovne da im se pridružite. No, ako vas je upoznao s njima i nastavlja ih redovno viđati – to je jako dobar znak. Tada već jasno možete vidjeti da se nalazite s nekim ko je vjeran svojim prijateljima, ne zapostavlja ih zbog nove veze i nalazi vremena za sve vas.

Još vam se nije povjerio i otvorio
Ako se nalazite već duže vremena i ne znate ništa o njemu, to vjerovatno tumačite kao loš znak. S druge strane, sasvim je uredu da se neko nije spreman otvoriti i povjeriti nakon samo nekoliko spojeva. Normalno je da se morate strpjeti prije nego vam se povjeri i pokaže svoju osjetljiviju stranu. Kad se to dogodi, znat ćete da vas gleda na poseban način i da ste napravili jako ozbiljan korak u vezi.

Nastavlja se viđati s drugim ljudima
Iako ovo može zvučati i izgledati prijeteće za vaš odnos, ne mora biti nužno loša stvar. Važno je da je on otvoren i da vam iskreno stavlja do znanja da još uvijek nije spreman za službenu vezu. Još jedna pozitivna strana ovoga je da, kada napokon odluči da je došlo vrijeme za vezu, nećete morati brinuti o tome viđa li se s nekim drugim ili vas laže.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti