Kćerka vlasnika Zare imala je najglamuroznije vjenčanje prošle godine: Na proljeće će postati mama

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kćerka milijardera i vlasnika jednog od najpopularnijih hight street bredova “Zara”, Marta Ortega na proljeće će postati mama, a sretnu vijest je otkrila britanskim medijima. Otac njenog djeteta je bivši modni agent Carlos Torretto, za kojeg se udala prošle godine. Njihovo vjenčanje bilo je jedno od najglamuroznijih i najekskluzivnijih događaja prošle godine.

Par je u vezi bio tri godine. Prvo su bili prijatelji, a onda su shvatili da su jedno za drugo jer dijele mnogo zajedničkih interesa. Naime, oboje su odrasli u svijetu mode – Carlos je sin španskog dizajnera Roberta Torrette te su oboje visokoškolovani. 

Kada je započeo vezu s Martom, Carlos se odlučio preseliti iz New Yorka, gdje je radio za prestićnu modnu agenciju, u Španiju. Trenutno žive na sjeveru ove zemlje u neposrednog blizini sjedišta “Zare”.

Marta iz prethodnog braka sa Sergiom Alvarezom ima šestogodišnjeg sina Amancija

Započevši ljubavnu vezu s Martom, Carlos se odlučio preseliti iz New Yorka, gdje je radio za prestižnu modnu agenciju, u Španjolsku kako ne bi vodili vezu na daljinu. Par trenutno živi na sjeveru Španjolske u neposrednoj blizini sjedišta Zare.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti