Veliko slavlje zakazano je za danas: Rafael Nadal i njegova partnerica sudbonosno da izreći će na Mallorci

Piše: Redakcija

Teniska zvijezda Rafael Nadal danas će vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Mery Perelló. Par će sudnonosno DA izreći na tvrđavi “La Fortaleza” koja se nalazi na najvećem španskom otoku Mallorci, a koja se već pokazala savršenim mjestom za vjenčanje. Na svom Instagramu teniser je podijelio fotografiju lokacije koja zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

View this post on Instagram

😜

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Navodno, među zvanicama su i penzionisani teniser Carlos Moya, kao i bivši španski kralj Juan Carlos I., koji bi trebao stići helikopterom. Da bi svi bili zadovoljni, Nadal je angažirao je kuharskog chefa Macarena de Castro. 

Podsjećamo, Rafael Nadal je u januaru ove godine otkrio da se ženi priznavši da je nakon 14 godina veze zaprosio svoju djevojku. Zaruke su se desile 2018. godine kada je par bio na romantičnom putovanju u Rimu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti