Kako će reagirati kraljevska porodica? Princeza na vjenčanje pozvala bivšu zaručnicu svog dečka

Piše: Redakcija

Princeza Beatrice nedavno je objavila da se udaje za Edoarda Mapellija Mozzijas kojim je u vezi od prošle godine. Zaručili su se u Italiji, a službene fotografije koje je palača objavila otkrile su i dijamantni prsten koji je princeza dobila od svog dečka. 

View this post on Instagram

Edoardo Mapelli Mozzi is a 36 year old property designer with a son, Christopher. He started dating Beatrice in October last year. Beatrice and Edo released a statement: “'We are extremely happy to be able to share the news of our recent engagement. We are both so excited to be embarking on this life adventure together and can't wait to actually be married. We share so many similar interests and values, and we know that this will stand us in great stead for the years ahead, full of love and happiness.” Edo shared a few photos on his Instagram, taken by Misan Harriman, with the caption: “You will never be alone my love, my heart is your home. Hand in hand, today, tomorrow and forever.” ❤️ — #princessbeatrice #princessbeatriceofyork #fff #lfl #cfc #follow #like #comment #princess #york #princesseugenie #eugenie #beatriceofyork #royalfamily #edoardomapellimozzi #royals #britishroyals #britishroyalfamily #engagement #engaged #happycouple #ring #engagementring

A post shared by Maria (@beatrice.of.york) on

Biznismen Edoardo, koji će uskoro postati dio kraljevske porodice, iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza. Već je bio i zaručen, a u toj vezi je dobio sina, a na vjenčanju bi se mogao pojaviti i nejgov sin i bivša zaručnica. Iako princezina situacija nije u skladu s kraljevskim pravilima, ona je jasno pokazala da prihvata prošlost svog partnera, pa je Daru i pozvala na vjenčanje sljdeće godine. Zamislila je i da bi Christopher mogao biti kum na vjenčanju, iako je nejasnokako, jer je dječak. 

Navodno, budući kraljevski zet je svoju bivšu ljubav arhitekticu Daru Huang ostavio bez objašnjenja, u  trenutku kada su tabloidi otkrili da se počeo viđati s princezom. Njihov sin Christopher živi sa majkom, ali i redovno viđa oca. 

 

Pročitajte još