Drage čitateljke jeste li spremne da vas učinimo modnom kraljicom?

Piše: Redakcija

Drage dame, koliko puta ste listale modne časopise i poželjele barem na trenutak izgledati poput modne kraljice.Mnogo puta, zar ne? No, želje i postoje da bi se ostvarivale. Magazin „Azra“ će u narednim izdanjima svake sedmice jednu od vas obući, našminkati i frizirati prema najnovijim trendovima, ali i stilu koji vama najbolje odgovara.

Meliha Kajanija, spremačica iz Sarajeva s našom ekipom je prošle sedmice provela dan iz snova. Razmazili smo je poput prave filmske dive.

Da bi ste u Azrinom makeoveru učestvovale i vi, trebate nam pisati na [email protected] ili na Tešanjska 24a Sarajevo, možda ste baš vi sretnica koja će u nekom od narednih izdanja krasiti stranice našeg magazina.

Zahvaljujući našim saradnicima u projektu, osim iskustva kući ćete ponijeti i dar kao uspomenu na nezaboravan dan.

Kako Meliha izgleda sada, čitajte od srijede u magazinu “Azra”. 

ORGANIZATORI SNIMANJA: ALDINA ZAIMOVIĆ I AZRA KOVAČEVIĆ / FOTO: SAMIR SALETOVIĆ / MAKE-UP: ANESA KARIŠK ZA DEBORAH MILANO BiH / FRIZURA: DERVIŠ HODŽIĆ / LOKACIJA: HOTEL „RADON PLAZA“

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti