Sve pršti od luksuza: Objavljene prve fotografije vjenčanja bračnog para Bieber

Piše: Redakcija

 

Nakon tajnog i intimnog općinskog vjenčanja održanog prošle godine u New Yorku, manekenka Hailey Baldwin i pjevač Justin Bieber vjenčali su se prošle sedmice u luksuznom resortu Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini pred 154 zvanice. Svoju pozivnicu između ostalih dobili su Kendall Jenner, Camila Morrone i Joan Smalls, Kylie Jenner s kćerkicom Stormi, Usher, Jaden Smith, Justine Skye, Dan Smyers i Shay Mooney , Kris Jenner, Corey Gamble, kao i Bieberov menadžer Scooter Braun. Mladenka je nosila tri različite haljine, mini haljinu boje bjelokosti dizajnerice Vivienne Westwood za noć prije vjenčanja, vjenčanicu Virgila Abloha,i bijelu dekoltiranu haljinu za zabavu nakon vjenčanja, čiji dizajner je još uvijek nepoznat. Mnoge je ova haljina podsjetila na onu koju je Meghan Markle nosila nakon vjenčanja tokom večernjeg prijema u Frogmore Cottageu.

Hailey je nosila ogrlicu brenda Messika

Skica vjenčane haljine dizajnerice Vivienne Westwood koju je Hailey nosila na večeri prije vjenčanja

View this post on Instagram

WIFE 😍

A post shared by Maeve Reilly (@stylememaeve) on

Vjenčanje nije moglo proći bez darova, kreativni direktor kuće „Celine“ Hedi Slimane za mladi par je dizajnirao dvije kožne jakne s natpisom „Supruga“ i „Suprug“ za njihov afterparty. Ali, mladenci su znali sebe i sami obradovati. Tako se Justin nekoliko trenutaka prije nego što se uputio prema oltaru, pohvalio se satom marke Audemars Piguet od 123,000 dolara. Osim što se na darovima nije štedjelo, također se nije štedjelo ni na piću i delicijama u kojima su uživale zvanice. Moët & Chandon Imperial Brut napravljen u bocama po narudžbi ukrašenim sa 9,682 Swarovski kristala bio je samo jedno od pića.

View this post on Instagram

Got my self a lil wedding gift … thanks @jadellebh

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hailey i Justin su pomno birali i vjenčano prstenje, koje je izašlo iz radionice prestižnog brenda Tiffany & Co. Hailey Baldwin na ruci je nosila 18-karatni dijamantni prsten koji uparen s još jednim 18-karatnim g Tiffany Soleste V dijamantnim prstenom. Justin Bieber je izabrao klasični Tiffany prsten, također od 18-karatnog zlata. Kako bi svaki detalj vjenčanja protekao besprijekorno pobrinula se organizatorica vjenčanja Mindy Weiss, koja iza sebe već ima brojne uspješno organizorane svadbe celebrityja, a nerijetko je i porodica Kardashian-Jenner angažira za organizaciju njihovih većih porodičnih događaja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti