Neprepoznatljivi Nicolas Cage sa sinom prošetao crvenim tepihom

Piše: Redakcija

Nicolas Cage
AFP

Popularni holivudski glumac Nicolas Cage prošetao je crvenim tepihom tokom premijere svog novog filma “Running with the Devil” u Los Angelesu, a došao je u društvu sina Westona. Glumac je prestao brinuti toliko o svom izgledu jer se pojavio totalno neprepoznatljiv s bradom koja ga je totalno izobličila. Prekrila mu je pola lica koje mu je bilo blijedo kao da danima nije izlazio iz kuće. 

Inače, Nicolas Cage ove je godine punio novinske stupce zbog svog četvrtog braka sa Erikom Koike, koji je poništio samo četiri dana kasnije, rekavši kako je bio prepijan kada je stupao u brak te da mu supruga nije priznala da je imala kriminalnu prošlost.

AFP

I njegov stariji sin krenuo je njegovim stopama, pa već sa 28 godina ima dvoje djece i čak dva propala braka iza sebe. I on je krenuo u glumačke vode, no još uvijek nije postigao uspjeh poput svog oca.

Nicolas Cage
AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti