Dnevna navika Michelle Obama koja će pomoći vama

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Bivša prva dama Amerike, Michelle Obama u nedavnom intervjuu jedan online američki medij izjavila kako je njena  tajna do sreće i ispunjenja u odnosu sa samom sobom odnosno vremenu koje poklanja sebi.

– Moja dnevna navika koja je uvijek prva na listi prioriteta jest dopustiti samoj sebi da budem sretna. Fizički i mentalno; to je moja dijeta, fizička aktivnost i emocionalno stanje. Sve u jednom – otkrila je. 

Foto: AFP

Michelle je priznala i kako često odnos prema samome sebi nije lagan. U moru obaveza i zadataka koji se nameću i koje imamo dužnost obaviti, zaboravimo na vlastito vrijeme, a ako ga i želimo priuštiti sebi, oklijevamo jer osjećamo da je sebično u odnosu na obaveze.

– Naučila sam da kada stavim sebe na listu prioriteta, uz naravno i druge ljude u svom životu, zapravo pomažem i njima direktno. Biti dobar prema sebi utječe i na sve ljude oko nas. A biti sretan je stvar odluke i stava prema sebi. Kada sam sretna i zdrava moja je okolina isto takva – rekala je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti