Zaljubljeni kao prvog dana: Chrissy Teigen i John Legend slave šestu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Popularni pjevač John Legend i njegova supruga, manekenka Chrissy Teigen važe za jedan od omiljenih i najstabilnijih holivudskih parova. Par je u braku još od 2013.godine, a danas proslavljaju šestu godišnjicu braka. Kako bi čestitala godišnjicu svom suprugu Chrissy je objavila simpatičnu fotografiju na Instagramu kojom je pokazala da i nakon šest godina braka i dalje se dobro zabavljaju.

– Sretna godišnjica bebo – napisala je manekenka kratko, a na fotografiju je u kratkom periodu dobila mnoštvo simpatičnih komentara.

View this post on Instagram

happy anniversary, baby!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Podsjećamo, par se vjenčao 2013. godine na italijanskom jezeru Como. Zaruke su se dogodile 2011. godine, a manekenka je u njegov život ušla 2007. godine na setu njegovog spota “Stereo”. Par ima dvoje djece, kćerkicu Lunu Simone i sina Milesa Theodorea, a izgledaju sretno i zaljubljeno kao i prvog dana. Chrissy je posebno zabavni dio ovog para te je često brutalno iskrena o njihovom odnosu, a nije joj ni strano javno trolanje vlastitog supruga koji je upravo njoj posvetio prekrasnu baladu “All of Me”.

View this post on Instagram

everything’s fine over here

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tako je Chrissy jednom prilikom otkrila kako je s Johnom spavala na prvom spoju te kako je u početku njihove veze bila jako ljubomorna. Posebno joj je u sjećanju ostala jedna djevojka koja je glumila u Legendovom spotu.

– Svi muškarci sa seta komentirali su koliko je lijepa, a ona je bila jedna od glavnih djevojaka u videu. Čak su me pitali zar nije prekrasna? A ja sam bila bezobrazna. Iskreno, bila sam mlada i razmaženo derište – priznala je, no pjevač je više puta istaknuo kako je ona baš sve što je mogao poželjeti.

Pročitajte još