Zašto su Ivana Banfić i Lepa Brena izvadile silikone

Piše: Redakcija

Ivana Banfić odstranila je svoje umetke u grudima zbog zdravlja. Naime, nije redovno išla na preglede, a silikoni su imali svoj rok trajanja koji je oko 15 godina, a njoj je istekao.

– Ja sam taj rok prekoračila za dvije-tri godine. U međuvremenu sam rodila i počela osjećati bol u grudima. S vremenom se pogoršavalo i bol je postala jaka. Osjećala sam pritisak iznutra, kao da imam premali grudnjak. Javila sam se svojem hirurgu radi vađenja implantata. Prva je pomisao bila ‘riješiti se toga skroz’ – rekla je za 24sata, ali se ipak, u dogovoru s doktorom odlučila na stavljanje novih jer se naviknula na njihov oblik i veličinu, a i koža joj se prilagodila. U ovim godinama mislim da bi bilo bolje da u mladosti uopće nisam stavljala implantate, ali s druge strane, bila sam zadovoljna svojim izgledom otkako sam povećala grudi – rekla je Ivana.

Lepa Brena vadila je stare silikone iz usana koji su također prošli svoj rok trajanja.

– Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice, jer se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna doktorska intervencija – rekli su izvori bliski doktoru koji je napravio zahvat.

Navodno je Brena jako loše podnijela vađenje silikona, iako je sve izvedeno uz lokalnu anesteziju.

Nakon svega, u usne je stavila hijaluron, koji je puno sigurniji jer se nakon nekoliko mjeseci potpuno razgradi u tijelu i ponovno se mora ići na zahvat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti