U 67. godini Christie Brinkley izgleda bolje nego duplo mlađe kolegice

Piše: Redakcija

Bivša manekenka Christie Brinkley oduzima dah svojim izgledom u 67. godini. Nedavno se pojavila na predstavljanju nove sezone showa ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj će se takmičiti. Za tu je priliku obukla crnu haljinu s tačkicama i volanima te skupila mnoštvo komplimenata na račun svoga izgleda. Brinkley je karijeru modela i mankenke započela davne 1975. kada se pojavila na naslovnici časopisa ‘Sports Illustrated’. Dalje u karijeri proslavila se fotografiranjem u oskudnim krpicama, a danas izgleda dvostruko mlađe nego što zaista jest.

– Zdravo svima! Samo sam vam htjela reći da se nadam da ću pohvatati plesne pokrete, a ne slomiti kuk na ‘Plesu sa zvijezdama’ – napisala je Christie na Instagramu i još jednom skupila brojne komplimente na račun izgleda.

https://www.instagram.com/p/B1cx0rUnQnk/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti