Kod Jelene Karleuše ne manjka luksuz ni kad je na bazenu

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje odjevenih pjevačica na estradi, a prekrasno odjevena nerijetko objavi i fotografije na Instagramu. Tasko je bilo i ovog puta. Nakon objavljene fotografije u kupaćem kostimu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda nije manjkalo, ali su veliku pažnju izazvali svakako modni detalji koje je nosila.

View this post on Instagram

😍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena za relaksaciju pored bazena nije štedila na modnim aksesoarima, ali s obzirom na to koliko sa fanovima voli da deli svoje modne fotografije, ovo uopšte ne čudi. Karleuša nije štedjela ni kada se sređivala za bazen, pa tako minđuše koje ima na sebi koštaju 320 eura, dok sunčane naočale vrede 440 eura, prenijeli su srbijanski mediji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti