Fotografijom postave Moderne porodice pokazali koliko su se promijenili u 10 godina

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Deset godina je mnogo vremena provedenog na televiziji, a to najbolje znaju članovi serije Moderna porodica. I dok se pripremaju za emitiranje 11. i posljednje epizode serije, Tyler Ferguson je na Instagramu podijelio fotografiju svih članova serijskog seta i pokazao koliko su se svi promijenili od početka serije 2009. godine.

I prvu ali i ovu drugu fotografiju napravio je kokreator serije Steven Levitan. U saopćenju koje je potvrdilo da je ipak riječ o posljednjoj sezoni serije, predsjednica mreže ABC, Karey Burke pohvalila je tvorce ovog showa Levitana i Christopera Loyda.

– Chris i Steve stvorili su jednu od najsmješnijih i najslavnijih komedija u televizijskoj historiji. U svojoj će posljednjoj sezoni imati više prekretnica nego što bi to želio propustiti bilo koji fan serije – rekla je Burke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti