Na crvenom tepihu: Meghan Markle se žalila slavnom muzičaru

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Princ Harry i Meghan Markle na crvenom tepihu evropske premijere filma “Kralj lavova” proveli su manje od pola sata, ali su uspjeli privući veliku pažnju. Još uvijek su glavna tema britanskih medija i to posebno zbog novog snimka koji se pojavio na internetu. 

Foto: AFP

Naime, na posljednjem videu koji je objavljen, Meghan je napravil ogromnu grešku – požalila se. Ona je snimljena u razgovoru sa Pharellom Williamsom, koji je zajedno s Beyonce producirao soundtrack filma. 

– Tako sam sretan zbog vašeg braka. Ljubav je predivna, divna je. Nemojte je nikad uzimati zdravo za gotovo, to što predstavlja u današnjoj atmosferi. Samo sam vam htio reći, to je jako važno za sve nas, ozbiljno. Mislim to zaista. Navijamo za vas – rekao je Pharell kraljevskom paru.

– Hvala ti. Oni nam to baš i ne olakšavaju –  odgovorila je Meghan.

Foto: AFP

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti