Jelena Karleuša nastupom koji je posvetila majci privukla veliku pažnju

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jelena Karleuša nastupila je na festivalu “Ulaz” i još jednom i svojim upečatljivim stajlingom, ali i nastupom privukla veliku pažnju.

View this post on Instagram

Power!💥💥💥 SWIPE left Neka slike govore više od reči! Hvala mojoj publici zbog koje sam čak i zaplakala a mislila sam da nemam više ni suza ni emocija, hvala mojim igračima koji su POKIDALI @zilenium , hvala @tragofficial za brutalnu muziku , hvala mojim finalistima iz “Zvezde Granda” koji su uveličali veče i oduševili, hvala tehničkoj podršci, hvala @___ceger___ , hvala Žaklina @jacques_and_angel , hvala Dragane Smiljaniću, hvala Teodora @teodora_pasalic, HVALA vam svima za brutalne kostime i instalacije, hvala @masahairstudiokristal i @ljubicatriss za najbolju kosu I hairstyle, hvala Saška, hvala Čedo @ceda.ivanovic , hvala Mirko, hvala Vojtehovska, hvala Dejane @dejan_milicevic za video, hvala @itsmealeksa … hvala SVIMA! Posebno hvala @fashionandfriendsofficial i @fashioncompanyofficial @stevemadden … I jedno veliko HVALA kreativnom direktoru i izvršnom producentu Zoranu @zoranbirtasevic ❤️ Hvala festivalu @ulaz_festival i @milosph za svetsku fotografiju

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Naime, Jelena je nastup posvetila svojoj majci Divni, koja je preminula u martu nakon duge i teške bolesti. Uz objavljeni video s nastupa, kratko je napisala.

– Mojoj mami.

View this post on Instagram

Mojoj mami

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Njeni obožavatelji nisu ostali ravnodušni, pa su joj pisali komentare podrške. “Divna je ponosna na tebe. Ponosna je na lavicu koju je rodila”, “Divna te i dalje čuva. Majka je majka. Za razliku od mnogih ti si Jelena to spoznala, život je stalna borba. Majka ti je bila žena borac takva budi i ti.” – samo su neki od njih. 

Podsjećamo, Divna je 2016. primljena u bolnicu zbog problema s disanjem i plućima, a tada je iskašljavala krv. Iako se hrabro borila godinama, bolest je bila jača.  Jelena svaku priliku koristi da se sjeti svoje majke koja je bila veliki borac te bila uz nju u najtežim trenucima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti