Dua Lipa i maneken Anwar Hadid više ne skrivaju svoju ljubav

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

U posljednje vrijeme sve se više nagađalo o vezi slavne pjevačice kosovkih korijena Dua Lipe i mlađeg brata uspješnih manekenki Gigi i Belle Hadid, Anwar Hadid, koji je kao i njegove sestre odabrao karijeru modela. Dua i Anwar odlučili su da svoju vezu više ne kriju od očiju javnosti pa su se zajedno pojavili po prvi put na na sinoćnjem koncertu Lionela Richieja na festivalu British Summertime u londonskom Hyde Parku, čime je potvrdio glasine o vezi.

Šuškanja o njihovoj vezi započela su samo nekoliko sedmica nakon što je pjevačica prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, chefom Isaacom Carewom. Anwar je od slavne pjevačice mlađi tri godine, a sve češće možete ga vidjeti na razuzdanim partijima u društvu lijepih prijateljica njegovih sestara, što bi slavnoj pjevačici moglo itekako smetati.

https://www.instagram.com/p/BznzEa7HUt3/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti