Luksuza ne manjka: Izet i Leyla Hajrović uživali na Mallorci

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Fudbaler Izet Hajrović i njegova supruga Leyla ovih dana odmarali su na Mallorci. Poznati par je podijelio fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u ljetovanju. I ovaj put pokazali su da luksuza na putovanju ne manjka. 

Kako je Leyla neko ko prati modne trendove, ponovo je zablistala. Prelijepi kupaći kostimi, pero za plažu samo su neke od njenih savršenih kombinacija koje je nosila na Mallorci. 

View this post on Instagram

My best friend ❤️ @hajrovicizet #TheHajros

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Podsjećamo, ona je nedavno risustvovala Paris men’s fashion weeku i reviji “Balmain Spring 2020 show “, modne kuće “Balmain” od koje je lično dobila pozivnicu. Zapravo, pozvan je bio i Izet, ali zbog poslovnih obaveza nije mogao da ide s njom.

Za “Azru”, Leyla je otkrila kako se provela u Parizu, ali i kako je izgledala revija kojoj je prisustvovala. 

– Pozivnicu sam dobila direktno od “Balmain-a”. Revija se održala na prelijepom mjestu, “Jardin des plantes”. Poslije revije bila je i ekskluzivni aftershow party. Bilo je fantastično, cijeli koncept je zamišljen da bude kao veliki koncert tako da je baš bilo jedinstveno i kolekcija mi se mnogo dopala. Providni, sjajni, reflektivni, “stakleni” materijali će biti velika tema sljedećeg ljeta. Što se tiće boja dominirale su pastelne, plava, zelena, narančasta, ali i srebrene efektne boje – kazala nam je Leyla. 

Pročitajte još