Novinari se družili uz nove Schwarzkopf Professional proizvode

Piše: Redakcija

Kompanije OVNAK / CM i njihov partnerski frizerski salon ASM Hair Studio organizirali su u Sarajevu druženje novinarskih ekipa , te prigodnu prezentaciju noviteta iz Schwarkopf Professionala, profesionalne i ekskluzivne divizije proizvoda renomirane kompanije Henkel, najvećeg svjetskog proizvođača proizvoda  za njegu tijela i čistoću u kućanstvu.

Novitete iz Schwarzkopf Professionala, brojnim okupljenim novinarima je predstavio gospodin Ilija Buha, inače direktor programa Schwarzkopf Professionala i Indola za BiH, koje na tržišta zastupa kompanija OVNAK / CM marketi iz Viteza.
– Zar ne bi bilo divno dati oštećenoj i beživotnoj kosi drugu šansu? S novim BC Fibre Forceom, Schwarzkopf Professional predstavlja novu dimenziju obnove kose, ujedno dajući frizerima šansu da se pozicioniraju kao konzultanti za ljepotu. Nova linija njege kose rekonstruira čak i najoštećeniju kosu. Jača je i vraća u njeno prvotno prirodno stanje nakon korištenja linije 4 do 10 tjedana. Formula s mikroniziranim Keratinom, identičnim kosi, ulazi duboko u arhitekturu kose kako bi popunila praznine u kompleksu stanične membrane , koji je vezivno međustanično tkivo, odgovorno za jako i otporno vlakno kose.Rezultat je: 100% jača kosa, do 95% manje pucanja kose. Kosa je preporođena, rekao je gospodin Ilija Buha.

Kako to sve izgleda u praksi, okupljenim novinarima su demonstrirali gospodin Mustafa Kolić, jedan od najboljih frizera u našoj zemlji i njegovi suradnici, frizeri ASM Hair Studija iz Sarajeva. Bila je to i prilika da portal Style.na nagradi svoje četiri čiteljke koje su učestvovale u maloj nagradnoj igri, u organizaciji Style.ba, kompanije OVNAK / CM marketi i ASM Hair Studija. Kako na oštećenu kosu blagotvorno djeluju terapije za kosu BC Fibre Force, tokm prezentacije je dokazano na primejru ove četiri dame, Adne Čustoviž, Ivane Oroz, Ane Hoffman i Altijane Zlatić.
– S obzirom da mi je kosa bila jako ispucala od dugogodisnjeg farbanja i peglanja koristila sam mnoge preparate za jacanje kose, mada nije bilo vidnog efekta, te sam bila skepticna ali nakon obavljenog tretmana mogu reći da je ovo defiinitivno pun pogodak za kosu i jedino što stvarno djeluje i za šta vrijedi dati novac. Svima bih ga preporučila, jer je moja kosa skoro potpuno oporavljena nakon samo jednog tretmana, kaže Adna Čustović, studentica iz Sarajeva.
U djelotvornost BC Fibre Force mogli su se neposredno uvjeriti i brojni novinari i goste, za ko je su organizatori priredili i profesionalno šminkanje Revlique kozmetikom, novim kvalitetom vrhunskim ali cjenovno pristupačnom kozmetikom koja se može naći isključivo u CM marketima.

[nggallery id=45]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti