Glamurozno i bajkovito: Ovako je izgledala proslava prvog rođendana sina Eve Longorije

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Sin popularne glumice Eve Longorije, maleni  Santiago Enrique, 19. juna napunio je godinu. No, velika proslava za mezimca uprličena je jučer, a ponosna mama se pohvalila fotografijama na Instagramu. Rođendan je proslavljen u krugu prijatelja i porodice, a sudeći prema fotografijama zabava je bila odlična. 

Foto: Instagram

Eva je i ovaj put oduševila stajlingom, te zablistala u bijelog ljetnoj haljini koju je uskladila sa odjećom svog sina – dječak je nosio preslatko bijelo odijelo. 

Foto: Instagram

Podsjećamo, lijepa glumica je u 43. godini rodila je prvog sina u braku sa Joseom Antoniom Bastónom. Maleni dječačić rođen je u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Angelesu, a težio je tri kilograma. Prvu vijest o rođenju Evinog sina objavio je magazin Hola!USA s fotografijom na kojoj slavna glumica ljubi tek rođenog sina. 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti