Luksuz na svakom koraku: Evo u kakvoj raskoši žive Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nedavno je Ana Ivanović objavila sretne vijesti kako ona i njen suprug Bastian očekuju drugo dijete. Ana je sretne vijesti objavila na Instagram profilu, a to je ponovo privuklo medije da pišu o njihovom luksuznom domu u kojem žive. Nakon što su postali roditelji njihovog prvog djeteta, sina Luke, otkriveno je u kakvom će luksuzu uživati, a uskoro će u istom domu biti još jedna beba.

Bivša srbijanska teniserka i njen suprug fudbaler trenutno žive u Chicagu budući da Bastian tamo igra za lokalni klub Chicago Fire. Par živi u penthouse-u koji se nalazi u sklopu jednog hotela, a njihov dom ima pogled na jezero.

Raskošna rezidencija ima čak 230 metara kvadratnih, a šuška se kako mjesečna stanarina stoji vrtoglavih 30 hiljada eura mjesečno. Luksuz je na svakom koraku, sve je opremljeno po visokim standardima, a kada su tražili stan Ana je navodno imala tek jednu želju da stan ima terasu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti