Neka ljeto bude ugodno i svježe uz OB tampone

Piše: Redakcija

Ljeto nam se vratilo, za mnoge najljepše godišnje doba i ujedno sinonim za odmor, uživanje, more, sunce, šetnje uz borovu šumu i druge omiljene aktivnosti. Ljeto vole i stari i mladi, a naročito djeca. No, za žensku populaciju oni dani u mjesecu tijekom ljeta znaju biti itekako mučni i neugodni. Još, ako vas zateknu na moru, agonija postaje veća.

OB tamponi idealan su prijatelj žena tijekom mjesečnice i na jednostavan način riješavaju vašu najveću noćnu moru tijekom ljeta.

Njemice su već prije više od 60 godina doskočile ovom problemu i okončale muke milijunima žena diljem Svijeta izumivši male tampone od vate koji su do danas mijenjali oblik i sastav, no uvijek su ostali praktični, korisni i udobni.

Biti bez uložaka je ono što privlači milijune žena da bi se tijekom menstruacije osjećale lepršavo, poletno, a ujedno i sigurno. Tamponi su idealna zamjena za uloške dok boravite na moru jer se možete kupati bez ograničenja i potpuno zaboraviti da imate mjesečnicu.

U istraživanjima koja su provedena milijuni žena danas tvrde da noseći tampone čak zaborave da imaju menstruaciju, mogu se baviti sportom, ljeti se neometano mogu kupati u moru ili bazenu, potpuno su neprimjetni, ne izazivaju neugodu u tijelu i svakako- pakiranjem su zgodni za nošenje.

Stoga, budite i vi jedna od mijuna žena koje „one dane u mjesecu“ sebi čine slobodnijim i sretnijim i uživajte u moru, suncu i ljetu bez zadrške!

 

Pročitajte još