Britanska pjevačica nakon razvoda izgleda bolje nego ikad: U čemu je njena tajna?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSFpsJhFzUy/

U posljednje vrijeme sve se više piše u medijima o britanskoj pjevačici Adele, koja se nakon tri godine razvela od Simona Koneckija, s kojim ima sina. Nakon razvoda Adele je doživjela nevjerovatnu transformaciju, kada je u pitanju njen izgled, a pokazala ga je na koncertu svog omiljenog benda Spice Girls.

Popularna pjevačica pojavila se na njihovom koncertu i iznenadila javnost, a iznenađenje se ne krije zbog njenog pojavljivanja u javnosti nakon dugo vremena, a ni zbog njenog fantastičnog izgleda. Poznato je da se Adele još od djetinjstva bori s viškom kilograma, a nakon razvoda počela je više pažnje posvećivati svom izgledu.

View this post on Instagram

Адель похудела после занятий по пилатесу с лучшей подругой Айдой Филдс после развода Она наслаждается своей жизнью после развода с Саймоном Конеки. Певица недавно показала свою стройную фигуру на фото с её любимой группой детства The Spice Girls на выходных. Источник сказал The Sun, что Адель наслаждается собой и видит свои приоритеты на данный момент жизни, параллельно воспитывая Анджело. Ей нравятся тренировки, и они и правда работают. Перевод: @kassandra0305

A post shared by Сплетни прямиком из закулисья (@rumor_has_it____) on

Kako pišu britanski mediji Adele je na nagovor prijateljice Ayde Field krenula na časove Reformer Pilatesa, gdje je za veoma kratak period izgubila više od šest kilograma.

– Adele sada napokon uživa u sebi, stavila je napokon sebe na prvo mjesto, odmah pored onog da je majka malenom Angelu. Obožava svoj novi režim vježbanja kojim je već postigla rezultate – izjavio je izvor blizak pjevačici

Pročitajte još