Imaju poseban odnos: Georgina otkrila koliko joj znači Ronaldov najstariji sin

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Najstariji sin fudbalera Cristiana Ronalda, Cristiano Ronaldo Junior jučer je proslavio svoj deveti rođendan. Porodica je malenom dječaku priredila rođendansku zabavu, a njegova torta otkrila je da i on uživa u fubalu. Naime, izgledala je kao fubalski teren i na sebi imala fudbalsku loptu.

Povodom, rođendana oglasila se i Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda te pokazala da ona i Cristiano Ronalno Jr. imaju zaista poseban odnos.

– I tako smo završili ovaj poseban i lijep dan. Sretan rođendan princu kuće. Volimo te – napisala je Georgina uz dječakovu fotografiju. 

Dječak je rođen 2009. godine, a na svijet ga donijela surogat majka. Fudbaler osim njega, ima još troje djece, i to blizance koje je također surogat majka te sa Georginom ima kćerku. Fotografije na društvenim mrežama odaju da cijela porodica ima lijep odnos, i da je Georgina velikim dijelom uključena u odgoj djece. 

View this post on Instagram

💖✈️ ¡Buen día con amor!

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

View this post on Instagram

Lunch ❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti