Iznenadit ćete se: Preko ovih stvari žene ne prelaze

Piše: Redakcija

Kada pomislimo na prekid, većinom zaključimo kako je muškarac ostavio ženu. To radimo iz razloga jer žene vole osjećati stabilnost i sigurnost pa pretpostavljamo da neće ostaviti partnera ni pod koju cijenu. No, preko nekih stvari žene ne prelaze.

Donosimo vam najčešće razloge zbog kojih žene ostavljaju muškarce:

Suprotnosti se (ne) privlače
Ponekad žene već na početku veze zbog partnera zanemare savjete porodice i prijatelja. Ali kad prođe euforija, često shvate da je partner zapravo osoba s kojom inače nikad ne bi ni razgovarale, a u tom slučaju je prekid neizbježan.

Nesigurnost
Niko ne želi ovisiti od ljudi čiji planovi uvijek “vise u zraku”. Žene vole pouzdane muškarce, a ne one koji stalno mijenjaju mišljenja i planove.

Ne osjeća oslonac
Čak i žene koje cijene svoju slobodu žele nekoga na koga mogu da se oslone kad je potrebno, a postoje i periodi (kao što je primjerice trudnoća), kada je ženama potrebnije da im je partner dostupniji nego inače.

Negativnost
Ako je muškarac stalno nesretan i žali se na sve, svaka žena će u nekom trenutku poželjeti otići.

Ne osjeća se važno
Ženama je važno osjećati se kao jedina žena u životu partnera jer ženama treba puno više pažnje nego muškarcima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti