Glumica u nikad izazovnijem izdanju: Premijera protekla u znaku njene provokativne haljine

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxKBfoiHlL7/

Glumica Jennifer Aniston pojavila se na premijeri svog novog filma “Murder Mystery” u kojem je pored nje, glavna uloga pripala komičaru Adamu sandleru koji nije krio zadovoljstvo što ponovo, na filmu ima priliku raditi sa svojom velikom prijateljicom.

https://www.instagram.com/p/BykQeKOhiva/

Tokom svečane ceremonije i defilea crvenim tepihom, glumac se pojavio u veoma ležernoj odjevnoj kombinaciji. Nije mario za mjišljenje modnih stručnjaka niti javnosti, već je na premijeru novog filma došao odjeven u sportsku garderobu, št su mu mnogi kasnije zamjerili.

https://www.instagram.com/p/BykQHAzBG9K/

Kako bi sve proteklo u znaku spektakla, pobrinula se Aniston koja se na premijeri filma pojavila u crnoj lateks haljini koja je usko bila pribijena za njeno tijelo. Glumica je, sudeći prema komentarima, pokazala mnogo, i ovom odjevnom kombinacijom istakla svoje obline. Iako je nedavno zakoračila u šestu deceniju života, Aniston je pokazala da još uvijek nije za “staro gvožđe”, a garderoba koju je nosila, dovoljno je svjedočila da glumica nema želju sakiriti sve svoje atribute, već pokazati da i dalje s razlogom važi za jednu od najseksipilnijih glumica.

https://www.instagram.com/p/BykPz-eha2U/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti