Ovi poznati su na glasu da su loši ljubavnici

Piše: Redakcija

Slavne osobe nam često se predstavljaju kao da su uspješni us vemu što rade, stvarnost je dosta drugačija pa su neki na glasu kao ispodprosječni performeri u spavaćim sobama. Na njihovu žalost, to su potvrdile bivše ljubavi koji su jedva dočekali svijetu ispričati svoja iskustva ispod posteljine. 

Madonna

Madonna je oduvijek imala reputaciju divlje djevojke. Nakon razvoda od Guya Ritchieja hodala je uglavnom s puno mlađim manekenima pa je većina pretpostavila da zna šta radi u spavaćoj sobi.

No, njen bivši suprug Guy Ritchie je to opovrgnuo. Rekao je da je mrzio njenu mišićavu figuru tokom braka, a otišao je toliko jako da je opisao odnos s njom kao “maženje s hrskavicom”.

Također, zahvaljujući Madonninim poznatim treninzima koji traju i po četiri sata dnevno nisu imali aktivnosti čak 18 mjeseci. Nakon što su počele kružiti glasine da svako spava u svojoj sobi, nikoga nije začudilo kada su otkrili da se razvode nakon osam godina braka.

Drake

Drake ima reputaciju ženskaroša, a osvojio je poznate dame poput Rihanne i Jennifer Lopez.

No, miste u pravu ako mislite da je zato dobar u krevetu. To je potvrdila jedna njegova bivša djevojka, manekenka Cyn Santana koja tvrdi da je poprilično dosadan ispod čaršafa. Njegove je vještine nazvala “neimpresivnima” i otkrila da je poprilično sebičan.

Ovaj posljednji dio je posebno urnebesan budući da se Drake stalno želi prikazati kao feminist koji stavlja žene na prvo mjesto.

Katy Perry

Katy Perry je godinama bila na lošem glasu, a onda je njen bivši suprug nakon razvoda Russell Brand javno potvrdio te glasine.

View this post on Instagram

VOTE! #AmericanIdol

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Nije bio džentlmen pa je u jednom svom stand-upu rekao da je pokušavao zamisliti bilo koju drugu ženu osim svoje supruge dok su imali odnose. Brand je otišao toliko daleko da je tvrdio da Katy nije dovoljno “uvrnuta” u krevetu za njegov ukus.

Colin Farrell

Colin također ima reputaciju ‘zločestog dečka’ pa bismo automatski pretpostavili da zna šta radi u krevetu. Nažalost, u nismo upravu. To je potvrdila dadilja Angelique Jerome koja je s glumcem imala kratku aferu.

https://www.instagram.com/p/ByUWIRPof8Q/?utm_source=ig_embed

Osim toga, problem mu je predstavljala i izdržljivost jer im je odnos u prosjeku trajao 10 minuta.

– Možda je bio s puno žena jer nije baš dobar u krevetu. Možda zato one ne žele ostati s njim – rekla je oštra Angelique. Ouch.

Jennifer Aniston

Jennifer rijetko u intervjuima priča o svom privatnom životu, ali nažalost, njeni su bivši ljubavnici nešto otvoreniji.

https://www.instagram.com/p/ByKw0Jth1QB/?utm_source=ig_embed

Jedan je anonimni muškarac rekao da je glumica “hladna” u krevetu i da uopće ne uživa u odnosu. Čak je navodno izmišljala izgovore da izbjegne akciju ispod čaršafa.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti