Još jednom pokazali da njihova putovanja nisu obična: Izet i Leyla uživaju u Dubaiju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bi-WNrfhZFX/

Nakon što je fudbalski klub “Dinamo” osvojio titulu prva Hrvatske, fudbaler Izet Hajrvoić i njegova supruga Leyla zaputili su sa na zasluženi odmor. Naime, njih dvoje uživaju u ljepotama Dubaija. 

View this post on Instagram

The little black dress 🖤 @catwalk_connection

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Kako smo i navikli, da njihova putovanja nisu obična te da bračni par Hajrović živi zaista luksuznim životom, tako je i ovaj put. Leyla je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija sa putovanja, i otkrila da su smješteni u jednom od najboljih hotela. 

Foto: Instagram

Podsjećamo, Fudbaleri zagrebačkog Dinama uspješno su odbranili tutulu šampiona  a jedan od najzaslužnijih za veliku trijumf zagrebačkih “plavih” bio je i Izet koji je novo odličje proslavio u naručju svoje supruge Leyle. Poznati par koji je u martu proslavio pet godina braka, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka odlučio je veliku radost podijeliti sa svojim navijačima, ali je Izet ipak priznao kako mu je zagrljaj njegove supruge ovu proslavu učinio još ljepšom.

View this post on Instagram

Romance is the icing, but love is the cake 🖤

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti