Porodična idila: Pogledajte kako se Beckhamovi zabavljaju na odmoru

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByNcRW9hOfW/

Baš kako to rade svake godine, članovi porodice Beckham nedavno su otputovali u Miami na porodični odmor, gdje su im se u njihovoj vili pridlužili brojni prijatelji, koji su s velikom radošću dočekalo ovo okupljanje. Porodičnom fotografijom na svom Instagramu prvi se pojvalio tata Beckham, a osmjeh na njegovom licu samo je dokaz koliko mu znači ovo putovanje. Brojne obaveze ostavili su po strani, pa su tako David i Victoria sa svoja tri sina i kćerkom uživali u zajedničkom odmoru i druženju.

-Hvala Miamiju na predivnoj sedmici, imamo posebne uspomene na ovaj odmor- napisao je David ispod porodične fotografije.

Poput Davida, ubrzo se i Victorija pohvalila porodičnom fotografijom koja je u veoma kratkom periodu prikupila više od milion lajkova.

View this post on Instagram

Family Time

A post shared by @ repostbeautifulpeople on

-Mi volimo Miami! Poljupci svima!- napisala je Vicotria ispod porodične fotografije objavljene na njenom Instagram profilu.

Bračni par Beckham već godinama unazad praktikuje porodična okupljanja koja su obavezna za sve članove porodice. BIlo da se radi o božićnim praznicima, novoj godini ili rođendanima, svi su tada na okupu, što Victoriju i Davida čini jednim od rijetkih koji svoju porodičnu idilu uspjevaju održati uprkos brojnim profesionalnim obavezama.

https://www.instagram.com/p/ByQJEQRIyCK/

Pročitajte još