Znate li razliku između vlasnika pasa i mačaka

Piše: Redakcija

Odabir između psa i mačke može otkriti mnogo toga o vašem karakteru, a rezultati nekoliko istraživanja koja su provedena posljednjih nekoliko godina pokazali su vlasnici mačaka inteligentniji nego vlasnici pasa. U isto vrijeme istraživanja su pokazala da suvlasnici pasa društvenije osobe.

Naši kućni ljubimci su odraz našeg načina života. Iako je uvriježeno mišljenje da su mačke sebične i da zahtijevaju maženje i pažnju, istina je potpuno drugačija.

Istraživanja su pokazala da između mačaka i njihovih vlasnika postoji posebna veza te da mačke pomažu svojim vlasnicima da se riješe stresa, prevladaju poteškoće i izađu na kraj s gubitkom.

Ljubitelji pasa su ekstrovertniji i manje neurotični od ljubitelja mačaka. Vlasnici mačaka su samostalni i oprezni u društvu, imaju uzak krug prijatelja kojima bezuvjetno vjeruju no u isto vrijeme su otvoreni za nova iskustva.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti