Kako je Čola pao na šarm Aleksandre

Piše: Redakcija

Legendarni Zdravko Čolić danas slavi68. rođendan. Miljenik ženske publike na području bivše Jugoslavije ne stari i njegov šarm ne blijedi, što dokazuje i broj žena i njihove reakcije na njegovim koncertima.

Pjevač kojem je na pozornicu doletjelo hiljade ženskih grudnjaka poslednjih 18 godina živi povučenim porodičnim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić, koja se nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo niko ne zna kako izgleda Čolina žena, a istu stvar rade i njegove kćerke Una i Lara, koje je pjevač dobio u braku s Aleksandrom.

Kako je jedna žena uspela da ulovi najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pjevač je objasnio u jednom intervjuu:

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige – rekao je pjevač o svojoj supruzi, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Sa suprugom Aleksandrom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti