Ovo je razlog zbog kojeg su Katie Holmes i Jamie Fox krili vezu šest godina

Piše: Redakcija

Katie Holmes i Jamie Fox nisu se pojavljivali zajedno na javnim događajima, sve do ovogodišnje Met Gale. Nakon šest godina što su krili vezu od očiju javnosti, Katie i Jamie odlučili su po prvi put pozirati na crvenom tepihu.

Glasine o njihovoj vzi počele su 2013., kada je par uhvaćen da zajedno pleše na jednom od dobrotvornih događaja. Par je od tada poduzeo izuzetne mjere kako bi što bolje zadržali svoju privatnost i odlučili da vezu drže što dalje od očiju javnosti.

View this post on Instagram

Katie Holmes Credit: Jamie McCarthy #metgala #metgala2019

A post shared by Met Gala (@themetgalaofficial) on

Ovakva odluka je pala zbog njenog interesa da svoj život održi sigurnim, ali i zato što je glumica potpisala 2012., papire za razvod od Toma Cruisea. Nakon šest godina braka s Tomom i zajedničkom kćerkom Suri, papiri za razvod uključivali su klauzulu koja je zabranila Katie da objavljuje svaku sentimentalnu vezu u periodu od pet godina. Zbog toga i ne čudi da su Katie i James toliko držali vezu u tajnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti