Vaša sestra je vaš najveći prijatelj: Evo šta ste od nje mogli naučiti

Piše: Redakcija

FOTO: ILUSTRACIJA

Bez obzira da li se vaši katakteri razlikuju, vaša sestra je vaš najveći prijatelj i saborac od djetinjstva pa sve do kraja života. Ona je tu uz vas kada vam je najteže, kada vas roditelji grde, kada vam ne ide u školi, kada ste nesretni u ljubavi. Iako se često posvađate, ljutnja prema sestri ne traje dugo, a trenuci provedeni zajedno, zauvijek se pamte. Ovo su samo neke od stvari koje bi tokom zajedničkog života trebali usvojiti od vaše najveće životne podrške.

Često su razlike u mišljenjima velike, ali ćete kroz život shvatiti da je za vašu sestru najbitnija vaša sreća, te će te za nju, bez obzira na sve, učiniti što je u vašoj moći. Nekad i više od toga.

Ona je osoba od povjerenja. Prva je osoba kojoj ćete otkriti tajnu i biti sigurni da je nikome neće odati.

Poznajete svaku njenu slabu tačku, i zna šta je to najbolje za nju. Sestra je osoba koja će sve učiniti da se osjećate sretnom i da iz svega izvučete životnu pouku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti