Marija Karan progovorila o majčinstvu: Kada je imao tri mjeseca, krenuli smo na časove odgoja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BkdMdoMAAP4/

Glumica Marija Karan posljednjih pet godina živi u SAD gdje sa svojim suprugom, filmskim producentom Joelom Lubinom sa kojim ima trogodišnjeg sina Marka Lea. Glumica koja se proslavila ulogama u filmovima “Četvrti čovek”, “Sedam i po” i hit seriji “Ljubav, navika, panika”, odlučila je napustiti Beograd 2014. godine i okušati se u Hollywoodu, gdje je ubrzo po dolasku upoznala svog budućeg supruga.

Kada su dobili sina, Marija i Joel odlučili su da svog nasljednika vaspitaju u pravom porodičnom okruženju, nakon čega je Marija sa markom Leom krenula na časove majčinstva koji su veoma popularni u SAD.

-Mnogo mi se dopadao odnos koji je moja najbolja drugarica imala sa svojim sinom, a ona je stalno spominjala RIE. Njen dječak je s nepune dvije godine sve dobro razumijevao i sarađivao s odraslima. Svuda je išao sa nama i bio predivno dijete, tako da mi je bio inspiracija. Pročitala sam knjigu o RIE metodi i sve što je pisalo za mene je imalo smisla- izjavila je Karan.

Glumica je nakon svega nekoliko sedmica programa majčinstva prepoznala rezultate, a njena beba počela je reagirati na drugu djecu i odrasle, što joj je mnogo pomoglo u kasnijem obrazovanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti