Horoskop: Žudite za predahom, odmorom, snom…

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Osigurano vam je posebno mjesto u srcu osobe koju volite. Veliko  zadovoljstvo očekuje vas i ako ste na početku veze. Dobivate nježnost, pažnju, ostvarujete snove.

Posao: Vaš saldo postaje bogatiji za izvjesnu sumu. Mogući su dvostruki izvori prihoda ili posebno priznanje. Sedmica je povoljna za kupoprodaju i dobre vijesti izdaleka.

Zdravlje: I zvijezde štitite vaše zdravlje…

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: U vašoj vezi vladaju sve čvršće spone. Znate se postaviti na pravi način prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, odlično znate istaknuti svoje zavodničke kvalitete.

Posao: Uspješni ste u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Polako, ali sigurno, gradite temelje plodonosne suradnje. Pobrinite se za poslovne knjige i/li dokumentaciju.

Zdravlje: U prvom planu je briga o zdravlju i izgledu.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Susret sa starom ljubavi pomaže vam da shvatite da su nekadašnja osjećanja sasvim izbledjela. Sa smiješkom i očima punim nježnosti gledate osobu koju sada volite….

Posao: Očekuju vas povoljne vijesti u vezi sa poslom, novcem, kupovinom nečeg velikog i za vas veoma važnog. Moguća je isplata dugova ili dodatni, odlično plaćen posao.

Zdravlje: Baš sve je na zavidnom nivou…

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Voljena osoba pruža vam najdragocjeniji osjećaj, a to je sigurnost. Ako ste slobodni, iz emocionalne letargije budi vas udvaranje ili flert s osobom iz najbližeg okruženja.

Posao: Zahtjevan posao privodite kraju. Ne odgovarajte na neugodno ponašanje jedne osobe, pa ćete lakše ostvariti ambicije vezane za materijalna dobra, kupovinu…

Zdravlje: Izvrsno se osjećate i sjajno izgledate.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Došlo je vaše vrijeme za ljubav. Očekuje vas ugodan flert, a ubrzo potom slijedi istinska ljubav s osobom od čijeg ćete samo pogleda ili dodira uzdrhtati…

Posao: Na neoficijelnom druženju, u ležernom čavrljanju sa kolegama, dolazite do vrijednih saznanja. Poruka ili poslovni dopis pozitivnog sadržaja mogu štošta promijeniti.

Zdravlje: Odlično ste raspoloženi, samopouzdani.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Vaš ljubavni oprez je pojačan, pa teško da vas neko ili nešto može neugodno iznenaditi. Tokom vikenda nećete se moći zasititi nježnosti i zagrljaja voljene osobe.

Posao: Poslovi vezani uz obrazovanje, trgovinu, medije, pravo i politiku pokreću se sa neželjene tačke. Riješit ćete i stare probleme, pogotovo ako su vezani za stambeno pitanje.

Zdravlje: Žudite za predahom, odmorom, snom…

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Pred vama je mnogo ljubavnih zbivanja i mogućnosti za avanturu. Moguće je da se opet zaljubite u partnera ili da dođe do fatalnog susreta. Teško se odupirete iskušenjima…

Posao: Polako mijenjate pristup novcu, želite pomalo i štedjeti. Poslovni razgovor, koji ćete voditi u prvoj polovini sedmice, otkriva nove mogućnosti za profesionalni napredak.

Zdravlje: Osjećate se dobro, zadovoljni ste.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Uspješno nalazite i zaobilazne načine za uživanje s osobom koju volite. Zajedničko putovanje, makar samo na nekoliko dana, još će više učvrstiti vašu ljubav.

Posao: Ugodno će vas iznenaditi razvoj poslovne i finansijske situacije, a sve što sada realizirate, doprinosi vašoj sigurnosti, posebno materijalnoj, i to na duže staze.

Zdravlje: Uživajte, opustite se, šetajte…

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Očekuju vas ugodna otkrića ili dobre vijesti. Lijepa riječ, pogled i osmijeh voljene osobe povećavaju vaše samopouzdanje. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav.

Posao: Predstoje sjajni dani za napredovanje. Vanredne novčane planove ostvarujete “preko reda”, što vas posebno raduje, pogotovo ako se radi o povišici ili honoraru.

Zdravlje: Izvrsno zdravlje, energija i dobro raspoloženje.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Mijenjate se prema osobi koju volite, sve ste tolerantniji prema partnerovim zahtjevima i očekivanjima. Ako ste sami, moguća je veza s osobom do koje vam je stalo.

Posao: Premda nemate previše sreće u finansijskim poduhvatima, ovo je povoljniji period za posao, vraćanje duga ili usklađivanje prihoda i rashoda. To će vas umiriti.

Zdravlje: Opustite se, sve je dobro…

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Nedoumice ili teškoće u komunikaciji sa voljenom osobom rješavate tokom vikenda. Ako ste slobodni, slijedi romantični susret, nova simpatija, burna avantura ili flert.

Posao: Osoba sa kojom najviše kontaktirate omogućava vam da drugačije pristupite obavezama. Pronalazite rješenje važnog problema, pogotovo ako je finansijske prirode.

Zdravlje: Sjajna psiho-fizička forma.

 

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Postoji niz povoljnosti da ostvarite ljubavne želje, opet osvojite voljenu osobu. Tu su i nove simpatije, a vama se teško može odoljeti. Naprosto, uživate u zavođenju.

Posao: Otkrivate dodatne izvore prihoda, što vam omogućava da sredite zaostala dugovanja i stabilizirate finansijsku situaciju. Možete unosno unovčiti i svoj hobi.

Zdravlje: Sretni ste, ispunjeni pozitivnom energijom.

Priredila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti