Ne stidi se pokazati pravo lice: Poznata teniserka pozirala bez trunke šminke

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvuZNUmgUOW/

Svojevremeno su joj predviđali vrhunsku karijeru, ali je nakon godina bavljenjem tenisom odlučila povući se sa teniskih terena i svoj život usmjeriti u drugom pravcu. Nekada jedna od najboljih, a zasigurno i najljepših teniserki, Ana Ivanović, posljednjih godina istinski uživa u životu. Nakon što je stupila u bračne vode sa bivšim kapitenom fudbalske reprezentacije Njemačke, Bastianom Schweinsteigerom, Ana slobodno može reći da su njeni snovi postali stvarnost. Preselivši se u SAD gdje Bastian još uvijek pruža sjajne partije na fudbalskim terenima, Ana koristi svaki trenutak da sa svojim fanovima podijeli trenutke iz svog života. Putovanja, porodična druženja i majčinstvo, Ani su donijeli posebnu radost.

Iako zrači prirodnom ljepotom, Ana se ne stidi javno pokazivati kako zaista izgleda kada se probudi i stane pred kamere, kako je bilo i ovoga puta kada je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira potpuno bez šminke, odjevena u jednostavnu kombiaciju.

View this post on Instagram

On the road again 😃🛫

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Ana i Bastian vjenčali su se na bajkovitoj ceremoniji koja je održana 12. jula 2016. godine u Veneciji, a u martu protekle godine, na svijet je stigao sin Luka.

View this post on Instagram

Easter stroll with my boys 👪

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Pročitajte još