Video: Pogledajte u kakvom luksuzu žive Ana i Bastian Schweinsteiger, 30.000 eura plaćaju rentu svaki mjesec

Piše: Redakcija

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger svoju porodičnu oazu su svili u Chicagu gdje Bastian igra u tamošnjem „Chicago Fire“ fudbalskom klubu. No, zanimljivo je da par u Americi nije kupio kuću niti stan već da živi u hotelu “Valdorf Astoria”. Par se s jednogodišnjim sinom Lukom smjestio u luksuzni apartman od 230 kvadratnih metara, iz kojeg se proteže prekrasan pogled na jezero Michigan.

Kako javljaju inozemni mediji, Ana i Bastian plaćaju čak 30.000 eura mjesečno rentu za apartman. Kad se zažele mora i lijepog vremena, par se tada sa sinom seli u Mallorcu, gdje je Ana još prije udaje kupila luksuznu vilu za odmor. Upravo tu su paparazzi zabilježili prije nekoliko mjeseci i njene prve fotografije sa sinom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti