Horoskop: Ne oslanjajte se na Ribe kada je riječ o finansijama

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Očekuje vas pravi ljubavni preporod. U slučaju da težite ispunjenju ljubavnih snova kroz nove doživljaje, niste uskraćeni. Možda se i zaljubite “na prvi pogled”.

Posao: U punom ste radnom zanosu. Uz minimalan utrošak mentalne i tjelesne energije, postižete mnogo. Uspješni ste i kreativni, pa slijedi svaka vrsta satisfakcije.

Zdravlje: Energični ste, vitalni i zadovoljni.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Pronalazite sreću i mir u svojoj vezi. Sedmica je povoljna i za rješavanje ljubavnih nesporazuma. U svakom slučaju, možete uživati u novostečenoj sreći.

Posao: Ne podliježite sugestiji, nejasnim ponudama i bilo čijem ubjeđivanju. Na svu sreću, prilično bezbolno riješit ćete problem. Nazire se napredak, u svakom slučaju.

Zdravlje: Ne trošite snagu na nebitno!

BLIZANCI                                                      

23.V – 22.VI

Ljubav: Sasvim ste osvojili voljenu osobu. Dalji razvoj događaja prilično je jasan. Oboje ste nestrpljivi da priznate ljubav. Sve više se zbližavate, sve snažnije se volite.

Posao: Komunikativnost, šarm i  spontanost veoma vam koriste i u poslu. Ako očekujete dobre vijesti ili novac, obradovat ćete se. Naime, vaš trud je lijepo nagrađen.

Zdravlje: Opustite se i uživajte.

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Osoba koju volite iskazuje vam ljubav na posebno romantičan način. Što je najvažnije, imate oslonac u partneru. Ako ste usamljeni, slijedi nježna poruka.

Posao: Dobro znate da je i pristojna zarada nužna za vaš osjećaj sigurnosti i samopouzdanje. Impresionirat ćete važne ljude znanjem i brzinom kojom obavljate zadatke.

Zdravlje: Slobodno vrijeme provedite na čistom zraku.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Vaši kriteriji veoma su visoki. Ako ste slobodni, posebno ste izbirljivi. U isto vrijeme, želje rastu, strast je jača od samokontrole. Sve oko vas puno je izazova.

Posao: Veoma ste sposobni, dobar ste organizator. Sve se vidi i zna tamo i gdje treba. Radujete se svakom poslovnom komplimentu. U svemu imate superioran stav.

Zdravlje: Dovoljno spavajte i redovno jedite!

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Ni po koju cijenu ne želite nekakvo polovično rješenje, ponajmanje vezu samo radi druženja. Želite osobu koja je zaljubljena u vas, isto koliko vi nju volite.

Posao: Donosite važnu odluku. Spremni ste potpuno trasirati svoj put napretka u karijeri, sve što je bitno za budućnost. I, ne manje važno, imate simpatije kolega.

Zdravlje: Ne pretjerujte ni u čemu.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Za voljenu osobu ste najljepši, najugodniji i najzabavniji partner. I obratno je. Oboje težiti istinskoj ljubavi, želite stalno biti skupa, uživati u svakom trenutku.

Posao: Gotovo svi vaši talenti dolaze do izražaja. Sa zavidnim uspjehom obavljate raznovrsne poslove. Naglašena je pomoć partnera ili utjecajnih prijatelja.

Zdravlje: Sretni ste i dobro raspoloženi.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Manje ste, nego inače, osjetljivi na postupke, riječi i odluke voljene osobe. Realniji ste i dobrog raspoloženja. Znate šta očekujete od ljubavi i voljene osobe.

Posao: Ambiciozni ste, vrijedni, ali osjećate manjak energije da sve dovedete do kraja. Posvetite se realnim planovima i planirajte, što prije, lijep vikend ili mini-odmor.

Zdravlje: Odlično zdravlje, vedro raspoloženje.

STRIJELAC

23.XI-22.XII

Ljubav: Strastveni ste, neodoljivi, zavodite sve oko sebe. Sva nastojanja i urođeni šarm usmjereni su prema partneru. Ako ste sami, odlična sedmica za nove susrete.

Posao: Naglašene su dobre relacije s poslovnim partnerima. Tu su i novi kontakti, te značajan novčani dobitak. Ništa vam nije problem, snalazite se u svim poslovima.

Zdravlje: Opušteni ste, puni energije.

JARAC

23.XII-21.I

Ljubav: Divna sedmica i izvrsno slaganje s voljenom osobom. Ako ste i imali problema, rješavate ih lako. U slučaju da ste slobodni, samo slijedite svoje emocije.

Posao: Izuzetno držite do poslovnog ugleda. Na sve načine distancirate se od nefer kolega, posebno onih koje smatrate manje sposobnim. Trebate donijeti važnu odluku.

Zdravlje: Sve ste boljeg raspoloženja.

VODOLIJA

22.I-19.II

Ljubav: Ponekad vam se čini da vas partnerova ljubav sputava, ali istina je da vas guše brojne obaveze. Ako ste sami, žudite za ostvarenjem svojih najsmjelijih snova.

Posao: Ne podnosite nezdravu radnu klimu. Moguće je da ste i meta  ogovaranja među kolegama. Ipak, nejasnoće i nesporazume, otvorenim razgovorom, brzo rješavate.

Zdravlje: Odlično se osjećate i sjajno izgledate.

RIBE

20.II-2O.III

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni, da vam se čini da lebdite ili plovite. Osjećate da se vaše nade i očekivanja mogu lako ostvariti. Voljenu osobu posmatrate sasvim drugačije.

Posao: Bliska osoba vam pomaže da stabilizirate finansije, što je veoma značajno za vašu poslovnu budućnost. Imate ambiciozne planove, ali još malo moraju mirovati.

Zdravlje: Odlično se osjećate i predivno izgledate.

DA, radite im to: Dopustite da vas dotakne muzika ili tužan film. Ribe će cijeniti vašu osjećajnost i otjerat će suze poljupcima. Naučite da izrazite ljubav i bez riječi. Ribe znaju pročitati nečiju  dušu, gledajući vas u oči. Podržite Ribe u svemu. Naučite da ih smirite, ali da ih ne spustite suviše na zemlju. Uživajte u umjetnosti. Ribe će cijeniti vašu umjetničku crtu.

NE, ne radite im to: Ne oslanjajte se na Ribe kada je riječ o finansijama. Njihove su misli negdje drugdje. Ne ismijavajte romantiku i ljubav. Ribe misle da postoje i ne zadovoljavaju se lakim flertom. 

Pripremila: Hedija Mehmedić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti