Sve žene Leonarda DiCaprija: Nijedna nije imala više od 25 godina

Piše: Redakcija

Leonardo DiCaprio jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja. Otkad se pojavio na sceni početkom 90-tih, slavni glumac zabavlja javnost svojim ljubavnim životom. Posebno je slab na plavuše i manekenke, ali na njegovom spisku žena s kojima je bio našle su se i glumice i pjevačice. A jedan korisnik Reddita napravio je graf iz kojeg je vidljivo da Leo ne izlazi s djevojkama starijim od 25. I dok 1999., kad je on sam imao 25, to nije bilo nimalo čudno jer su bili vršnjaci, danas razlika od 23 godine između njega i aktualne mu djevojke ipak malo zabrinjava.

Gisele Bundchen

Brazilska manekenka tek je nedavno, 14 godina nakon prekida, otkrila zašto su prekinuli. 

– Odlučila sam da se ne želim više uništavati cigaretama, alkoholom i preopterećivati poslom. Postala sam svjesna stvari koje ne želim više gledati ni konzumirati. Jesam li u toj želi za promjenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost pokazalo da jesam – rekla je Gisele.

Bar Refaeli

Razlog je navodno bio taj što su se udaljili, a postojala je i priča da su prijatelji i porodica na Lea vršili pritisak da se skrasi. 

Blake Lively

Upoznao je glumicu Blake Lively, koja je tada imala 23 godine. Bila je to vrlo kratka romansa – prekinuli su nakon samo pet mjeseci. 

Erin Heatherton

Nakon Blake Livley, Leo je opet ‘bacio oko’ na manekenku. Radi se o Victorijinoj anđelici Erin Heatherton koja je tada imala 22 godina.

Ni ta veza nije dugo potrajala – prekinuli su nakon svega 11 mjeseci. 

Toni Garrn

 

https://twitter.com/Modelinia/status/542354028559343616

Kelly Rohrbach

 

No, kad se uzme u obzir da je on tada imao 40, razlika je velika. Međutim, i ta veza potrajala je svega šest mjeseci. 

Nina Adgal

Camila Morrone

I tu dolazimo do Leove sadašnje djevojke Camile Morrone. Glumica i manekenka od Leonarda je mlađa čak 23 godine, dok je on, ipak, dvije godine stariji od njene majke Lucile Sole!

https://www.instagram.com/p/Bu_DPc0gsgR/?utm_source=ig_embed

I dok su mnogi mislili da je u pitanju još jedna u nizu Leovih kratkotrajnih avantura, par je još uvijek sretno zaljubljen. 

View this post on Instagram

#sxsw premiere day for @mickeyandthebear

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Hoće li veza potrajati sve dok Camila ne napuni 25 godina, pokazat će vrijeme. Ipak joj je tek 21 godina! 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti