Otkrivena tajna Ronaldovog uspjeha: Ovaj Georginin predmet mu donosi sreću

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsPtevwAaVe/

Fudbaler Cristiano Ronaldo bilježi velike uspjehe na fudbalskim terenima širom Evrope, a sa nedavna tri pogotka pomogao je svom Juventusu da se plasira u nastavak završne faze fudbalske Lige Prvaka. Ipak, mnogi njegov veliki uspjeh dovode u vezu sa njegovom djevojkom, manekenkom Georginom Rodriguez koja svog partnera prati na svim velikim događajima. Tako je bilo i prije dva dana kada je Ronaldo u Torinu pružio još jednu sjajnu partiju.

Ono što su mnogi primjetili kada je riješ o Georgini jeste jedan detalj za koji mnogi misle da je svojevrsna Ronaldova amajlija koja mu donosi sreću ma gdje god da krene. Naime, Georgina je kao nebrojeno puta do sada, nosila kristalne naušnice koje joj je poklonio njen partner, a koje su se pokazale veoma sretnim po njega.

Upravo je iste dijamantske naušnice Georgina nosila i tokom dodjele “Globe Soccer Awards” početkom godine u Dubaiju kada je Ronaldo osvojio ovu veoma prestižnu nagradu. Sada već tadicionalne naušnice, viđene su na njenim ušima tokom venecijanskog filmskog festivala protekle godine, a mjesecima unazad, Georgina se takođe pohvalila sličnim naušnicama koje je dobila kao Cristianov rođendanski poklon.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti