Ove rečenice sretni parovi redovno izgovaraju

Piše: Redakcija

Foto: Unsplash

U vezama je veoma važno pokazivati ljubav i podrški djelima, ali ne treba zanemarivati ni riječi. Sretni parovi razumiju kako veliku ulogu ima verbalna komunikacija te izražavanje podrške svom partneru. 

Bračni terapeuti za “HuffPost” izdvojili su fraze koje ljudi u sretnim vezama redovno govore jedni drugima.

Ovdje sam za tebe

Lijepo je znati da vam neko uvijek čuva leđa. Neprocjenjivo je imati osobu na koju se možete osloniti i koja će vam pružiti bezuvjetnu podršku bez obzira na problem pred kojim se nađete.

Mogu li ti pomoći?

Bez obzira na to je li riječ o nošenju vrećica iz trgovine ili pomaganju slaganja kreveta , dobro je znati da postoji neko ko je spreman svoje potrebe ostaviti po strani i prvo se pozabaviti rješenjem problema pred kojim ste se vi našli. Naravno, zauzvrat i vi morate biti spremni na isto.

man and woman lying on bed

Vjerujem u tebe

Bilo da ste upravo dobili promaknuće na poslu ili ste pred odustajanjem od dijete, važno je imati nekoga ko će vas uvijek gurati naprijed. Čak i onda kada posumnjate sami u sebe.

Žao mi je

Suočavanje s greškama i priznavanje da ste bili u krivu zahtijeva gutanje ponosa, što nije uvijek lako učiniti. Ali mogućnost da se iskreno ispričate svom partneru može napraviti razliku između malog, privremenog neslaganja i dugogodišnjeg sukoba u vezi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti