Khloe Kardashian ostavila dečka: Nije mu oprostila prevaru

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bslq9X-Akzx/

Reality zvijezda Khloe Kardashian napokon je raskinula vezu sa košarkašem Tristanom Thompsonom nakon što su u javnosti isplivali video snimci na kojima se vidi Tristan kako u jednom noćnom klubu razmjenjuje nježnosti sa najboljom prijateljicom njene polusestre Kylie Jenner. Khloe je već nekoliko puta unazad pokušavala spasiti dvogodišnju vezu sa košarkašom koji ju je prevario dok je ona još bila u drugom stanju. Nakon što je na svijet stigla kćerka True, Tristan je obećao kako će se “smiriti” i početi ponašati kao odgovoran otac, ali je svoje obećanje vrlo brzo pogazio.

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

-Smučilo joj se sve- izjavio je njen prijatelj, koji je dodao kako je Khloe izgubila svaku nadu da će se Tristan promijeniti, a video na kojem se vidi kako razmjenjuje nježnosti sa atraktivnom prijateljicom njene sestre, dodatno ju je razbjesnio.

View this post on Instagram

❥➹ My entire heart ❥➹

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Košarkaš koji je i tokom prethodniz veza bio “nestašan” nije ni pokušao da se opravda ili izvini svojoj partnerici, zbog čega mnogi smatraju kako on nikada nije ni bio vjeran Kardashianovoj.

View this post on Instagram

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Pročitajte još