Victoria i David Beckham pronašli sličnost između svoje kćerke i Anne Wintour

Piše: Redakcija

U nedjelju je na londonskom fashion weeku predstavljena nova kolekcija Victorije Beckham. Njena porodica je bila u prvom redu, pružajući joj podršku. Pored njih sjedila je i Anna Wintour, urednica magazina “Vogue”.  

Mnogima je odmah u oči upala frizura sedmogodišnje Harper koja neodoljivo liči Anninoj frizuri. Kratki bob sa šiškama uz crne naočale inače je Annin zaštitni znak.  

 | Autor: Printscreen/Instagram

Na račun frizure svoje mezimice našalili su se i njeni roditelji. David je na svom Instagram profilu podijelio dvije fotografije. Na prvoj je fotografirao Harper i Annu s leđa te pitao ko bolje nosi frizuru, a sam je zaključio da obje izgledaju odlično. Na drugoj je i sebi dodao istu frizuru i pitao isto. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti