Vincent Cassel otkrio kako je prebolio Monicu Bellucci i nastavio dalje

Piše: Redakcija

Cijeli svijet se čudio kako je mogao da izgubi ženu kakva je Monica Bellucci, sad mu cijeli svijet zavidi na razuzdanoj i prelijepoj ljubavi sa 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey, a Vincent Cassel ima sasvim logična i jednostavna objašnjenja za svoje izbore, za svoje emocije, za svoj život i svoje vrijeme.

Čak i u njegovom odnosu prema profesiji oslikava se njegov recept za sreću.

Prije sam previše patio. Znate ono, morate patiti da biste napravili nešto zanimljivo… (smijeh). Polako, ali sigurno se rješavam te ideje. Život je dovoljno težak da bismo uz to još tražili patnju. Trudim se da uživam u onome što radim jer ponekad mi se čini da najviše otkrivate sebe dok se zabavljate – ističe glumac.

Trudi se i da dostojanstveno stari pred kamerom. I još sanja velike snove.

– Starenje pred kamerom? Koristite ono što imate. Za neke filmove sam znao da dodajem sijede, a sada nema potrebe za tim. Sanjam… Zapravo, da sve može da ostane ovako kako jeste to bi bilo super. Najviše sanjam o tome. Snovi su jako jednostavni. Zdravlje, djeca, barem njih deset, i dovoljno novca da budem slobodan, jer sve se svodi na slobodu – smatra Cassel, koji čeka dijete s Tinom Kunkey.

View this post on Instagram

meu mundo

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on

View this post on Instagram

2019. Rio de Janeiro @fashionnova

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on

Uskoro će napuniti 53 godine, ali ne osvrće se unazad.

– Shvatio sam da me je oduvijek privlačilo moderno i mladost. Mislim da jedino tako možete ostati relevantni… Čim postanete nostalgični, zeznuli ste sami sebe – poručuje Cassel. 

Pročitajte još