Lil Kim: Uništila se zbog nesigurnosti

Piše: Redakcija

Plastična hirurgija nekima može pomoći da dobiju samopouzdanje koje im fali zbog nekih fizičkih nedostataka, no može se pretvoriti i u ovisnost koja čini više štete nego ičega dobroga. Čini se da se to dogodilo reperici Lil Kim, koja posljednjih nekoliko godina šokira javnost svojim izgledom.

https://www.instagram.com/p/Bt64N4ygvUs/

https://www.instagram.com/p/BtNRXYvgrLe/

Osim što je vidljivo da je operirala jagodice, bradu, nos i zategnula oči, neki su uvjereni kako se podvrgnula izbjeljivanju lica zbog fotografija koje je objavila na Instagramu. Sudeći prema fotografijama paparazza, to vjerojatno nije istina, no s operacijama je svakako pretjerala.

https://www.instagram.com/p/BshOdaDABH9/

Reperica ima samo 44 godine, a neke je operacije priznala.

– Ljudi misle da sam operirala nos jer nemam samopouzdanja i ne mislim da sam lijepa. To nije istina, volim sebe! Neke sam stvari napravila jer sam bila previše tašta, htjela sam biti savršena. Ali, naučila sam lekciju – rekla je prije petnaestak godina. Tad je izjavila i kako je nos operirala jer joj ga je bivši agresivni dečko slomio.

Još na početku karijere, prije uvjeravanja svih da nema problema sa samopouzdanjem, pričala je o odnosu s ocem koji nije bio dobar, ali i o muškarcima u njenom životu.

– Činilo se kao da ne mogu napraviti ništa kako treba. Sve oko mene bilo je loše – moja kosa, odjeća, jednostavno – ja. Cijeli život muškarci su mi govorili da nisam dovoljno lijepa. Čak i oni s kojima sam bila u vezi. Kad mi danas neko kaže da sam lijepa, ja to ne vidim. Bez obzira na to ko mi to kaže. Imam nisko samopouzdanje i uvijek je bilo tako. Dečki su me uvijek varali s curama koje su izgledale kao Evropljanke. Znate taj tip, s dugom kosom. Stvarno lijepe žene zbog kojih sam se pitala kako da se borim s time – rekla je za Newsweek 2000. godine.

Ubrzo je krenula na plastične operacije, no inzistira da se danas osjeća sigurnom u sebe.

Nekada je izgledala ovako: 

Danas izgleda ovako:

https://www.instagram.com/p/BnFNxLqj_mi/

Pročitajte još