Ella Dvornik ne prestaje oduševljavati fotografijama s vjenčanja

Piše: Redakcija

Ella Dvornik se na Valentinovo u Las Vegasu udala za svog dugogodišnjeg partnera Charles Pearce. 

Iako prije nekoliko godina zbog administrativnih razloga nisu mogli otputovati u Las Vegas, Ella i Charles su se zakleli na vječnu ljubav baš u ovom gradu. 

Ella je vijest o vjenčanju objavila na društvenim mrežama. Njene fotografije oduševile su obožavatelje, a sada je objavila novu i to iz limuzine na kojoj ona i Charles pokazuju vjenčano prstenje. Na komentar jednog fotografa da odavno nije vidio iskreniji osmijeh, Ella je priznala da su i ona i Charles presretni.

View this post on Instagram

Yaaaaaaaas! #justmarried

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Podjsećamo, par se upoznao  putem Facebooka, a ubrzo nakon toga, počeli su aktivno da se druže. Iako u početku prijatelji, među njima se ubrzo desila ljubav, a najradosniji trenutak dogodio se 2017. godine kada je na svijet stigla njihova kćerka Balie Dee.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti