Evo zbog čega Jennifer Lopez misli da su muškarci mlađi od 33 beskorisni

Piše: Redakcija

Ako ste ikad pokušali tražiti partnera preko neke od mnogih aplikacija, vjerovatno znate da taj proces može biti jako naporan, budući da vam uglavnom ponudi mnogo imena od kojih biste morali nekoga izabrati. Znate li da vam u tome može pomoći Jennifer Lopez?

U najnovijoj epizodi video serije “Swipe Sessions” koja je napravljena u saradnji s aplikacijom za spojeve “Tinder”, latino diva pomaže 29-godišnjoj  pjevačici Brooke da u moru prijedloga za pravog muškarca na ovoj aplikacije odabere onog koji je tome najbliži. Brooke, kako je sama rekla, traži tipa koji bi mogao “sjeći drva”, pa joj J.Lo. pomaže suziti izbor, a pri tome ju savjetuje i kaže:

– Tipovi mlađi od 33 godine su beskorisni. 

A kako tvrdi i autorica popularne knjige “‘What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship” Jane Greer, Lopez je u pravu, pogotovo ako tražite nekog s kim biste se htjeli skrasiti. 

– Muškarac može nešto napraviti u karijeritek u ranim 30-ima, a do tada će imati i nešto novca pa će biti i sigurniji u sebe – objasnila je Greer i dodala da će se tek tada većina muškaraca i usavršiti u onome što rade, te postati iskusniji i uspješniji. To naravno ne znači da bi one u 20-ima trebalo otpisati.

Savjet Jennifer Lopez ne mora vrijediti za svakog, a Greer ističe da neće škoditi da uvijek znate koliko vrijedite i da imate visoke standarde koje mora ispuniti onaj ko želi biti s vama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti