Lady Gaga se ponovo pojavila bez partnera: Da li je raskid na pomolu?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Američka pop pjevačica Lady Gaga može se pohvaliti velikim uspjehom koji je ostvarila u proteklih nekoliko mjeseci. Nakon sjajne role u filmu “Zvijezda je rođena” koji je pokupio brojne nagrade i naklonost publike i filmskih kritičara, Gaga se nedavno okitila sa dva “Grammyja” čime se svrstala u sam vrh svjetske muzičke scene. Ipak, mnogima je zapalo za oko i to što se Gaga na posljednjih nekoliko javnih nastupa i događaja pojavila bez pratnje svog partnera Christiana Carina. Gotovo nakon dvije godine od kada su po prvi put viđeni zajedno, Gaga na neki od javnih događaja dolazi sama, što nije bila praksa u prethodnom periodu.

https://www.instagram.com/p/Bt1ppU4FhWv/

Očigledno da je veliki uspjeh koji je ostvarila ulogom u filmu “Zvijezda je rođena” pjevačici donio i neke neželjene posljedice. Naime, Lady Gaga nije ni pokušala sakriti koliko je oduševljena svojim filmskim partnerom Bradleyjem Cooperom od koga se posljednjih sedmica naprosto ne odvaja budući da širom planete još uvijek promovišu svoj novi filmski hit. Upravo to mnogi smatraju glavnim razlogom koji bi mogao odaljiti je od Christiana. Kompletna holivudska javnost otvoreno je pružila podršku pjevačici i glumcu koje vide kao novi holivudski par.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

No, iako pjevačica ne krije svoju naklonost i oduševljenje Cooperom, iskusni glumac vješto uspjeva ostati na distanci, dok neki smatraju kako od novog ljubavnog para neće biti ništa jer je Bradley jako zaljubljen u svoju partnericu, Irinu Shayk sa kojom ima kćerku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti