Ukoliko ste muškarac od stila, ove greške nikada nećete napraviti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Svaki moderan muškarac drži do sebe pa tako i do svog stila. Bilo da se radi o sportskoj ili elegantnoj garderobi koju nosi, muškarci obično ne bi trebali sebi dozvoliti neke osnovne greške kada je riječ o oblačenju. S toga donosimo nekoliko savjeta koji će vam svakako pomoći da neke greške nikada ne ponovite. Možda vam zvuči čudno, ali manji odjevni detalji poput čarapa mogu narušiti vaš izgled, te s toga, obratite pažnju kada uz određenu garderobu oblačite čarapa. Vodite posebnog računa kada i uz koju kombinaciju obuvate bijele, sportske čarape.

Ukoliko volite košulje, dobro pazite na boju i kombinaciju s kojom oblačite košulju. Uvijek pripazite na dužinu rukava košulje. Ako volite svečana odijela znajte da vam uvijek mora stajati perfektno jer se loš ili pogrešan kroj u odnosu na figuru vrlo lako uoči. Ako nosite majicu ispod košulje ili tankog džempera, uvijek pazite da ona ne bude predebela. Za kraća i duža putovanja, sa sobom nosite ranac jer je dosta praktičniji od klasične muške torbe. Ne dozvolite nikada da ukoliko ste nižeg rasta, nosite dugačke kapute. Trudite se da dukserice sa velikim logom brenda zamijenite duksericama sa zanimljivim grafičkim crtežom. I na kraju, ne dozvolite da na posao idete u izgužvanoj odjeći.

https://www.instagram.com/p/Bo1G2-_HH4Q/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti