Supruga Robbieja Williamsa objavila zanimljiv video: Teddy i Charlie pomažu sestrici Coco da pliva

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field Williams u septembru prošle godine po treći put postali su roditelji. Nakon kćerke Teddy i sina Charilea na svije je stigla još jedna djevojčica, a poznati par dugo je od očiju javnosti skrivao svoju mezimicu. No, proteklog vikenda, par je odlučio da se zabavi u dvorištu svoje vile u Los Angelesu, a mališani su uživali u prekrasno sunčanom danu. Gumeni bazen bio je njihova glavna atrakcija, a po prvi put u javnosti, fanovi poznatog muzičara mogli su vidjeti malenu Coco kako uživa sa svojom starijom sestrom i bratom.

-Teddy i Charlie pomažu Coco da pliva- napisala je Ayda pored video snimka koji je objavila na svom Instagramu.

Nedugo nakon rođenja malene Coco, Robbie je izjavio kako je u njihovom domu prava žurka, te da se na svakom koraku čuje različita muzika. U početku su se plašili toga kako će Teddy i Charlie reagovati na novog člana porodice, ali ubrzo je sve došlo na svoje mjesto.

-Ne postoji ljubomora među njima, samo ljubav. Teddy želi da hrani svoju sestricu i da je ljuljuška u isto vrijeme. U početku smo se plašili da će Coco imati noćne more, ali je ona u stvari kao i ostale bebe. Po cijeli dan je hranimo i ljuljuškamo, dok se ona na sve to samo smješka- rekao je presretni otac.

View this post on Instagram

Happy Mother's Day ❤️

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Pročitajte još